Höga avgifter år 2018
Sök:

Höga avgifter år 2018

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Nikos

ställde för sedan frågan: Höga avgifter år 2018

Hej Jan!

Det var inte 80000 kr emn det var 8000 kr, jag skrev fel.

På vilket mailadress kan jag skicka en bild på avgifter?

 

Mvh

Nikos

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Du kan ladda upp bilden på t.ex. imgur, kopiera länken och skicka den hit på den här bloggen. (Glöm inte att maska känsliga uppgifter på bilden först.)

https://imgur.com/upload

(som ett exempel: https://imgur.com/O13Srrs)

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-05-22 klockan 10:39 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.