Höga avgifter för år 2018?
Sök:

Höga avgifter för år 2018?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Nikos

ställde för sedan frågan: Höga avgifter för år 2018?

Hej

Jag får betala över 20000 kr för år 2018 för administration och förvaltningsavgifter. jag möttes av höga avgifter för att bland annat byte flera gånger mina premiepensions fonder, även allmän pension administrativa avgift var över 80000 kr för år 2018.

Vad beror det på?

En till fråga: varför kan man inte se aktuella summan på pensionen, även om man börjar ta ut pension borde man se hur mycket är kvar på kontot. Skumma affärer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Vad är det för en tjänst? Kan du skicka en anonymiserad bild så att vi kan se. Svårt att säga något rakt upp och ned så här.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-05-21 klockan 00:31 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.