Vilket är det bästa sparkontot med den bästa räntan?
Sök:

Vilket är det bästa sparkontot med den bästa räntan?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Catharina Andersson

Den här artikeln publicerades 2017-04-06 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Vilket är det bästa sparkontot med den bästa räntan?

Hej! Vill gärna få tips på bankkonto med bra ränta. Vill ha ett konto där jag har ca 2 fria uttag per år med så hög ränta som möjligt.

 

Det finns 2 svar till denna fråga

Best Answer

svarade på frågan för sedan

Hej Catharina,

Tack för din fråga. Sedan du ställde frågan har jag sammanställt en lista:

Lycka till med ditt beslut!

Hälsningar,
jan

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej,

Jag skulle tipsa om https://www.compricer.se/sparande/ där du kan jämföra olika sparkonton. Du kan ställa in belopp, om du är villig att binda etc.

Tänk på att välja ett konto med insättningsgaranti om du inte vill riskera dina pengar.

Lycka till!

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-04-06 klockan 14:43 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.