HSB Bospar flyttar till Danske Bank
Sök:

HSB Bospar flyttar till Danske Bank

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fabian

ställde för sedan frågan: HSB Bospar flyttar till Danske Bank

Hej!

Jag har hört från era avsnitt att ni använder HSB Bospar till era barn och att ni varit frustrerade över att dessa pengar ligger på ett sparkonto med väldigt tråkigt ränta. Nu när HSB Bospar flyttats till danske bank finns möjligheten att bospara i fonder och fortfarande få 1 poäng per hundralapp upp till 500 kr. Då undrar jag hur ni hade placerat dessa pengar med danske Banks fondutbud och ifall eran sparhorisont låg på endera 5 år samt en på 10 år? (Alltså två olika sparande). Jag fastnar verkligen i djungeln av utbudet samtidig som jag känner mig lurad per automatik när jag använder bankernas egna utbud av fonder, kanske utan anledning, men ändå. Är väldigt tacksam för svar! Med vänliga hälsningar Fabian

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Avsnitt #160 och #160 (5 juli och 8 juli) handlar om precis detta. Där har du tre timmar podd om ämnet att gotta dig i :)

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-25 klockan 15:32 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.