HSB fondsparande
Sök:

HSB fondsparande

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Polina

ställde för sedan frågan: HSB fondsparande

Hej! En snabb fråga om HSB fondsparande. Jag skrev kommentar på eran hemsida men fick ingen svar. Min fråga angående analys som ni gjorde. Jag förstår inte poäng: från början skriver du att man får mer avkastning i en annan fond än hos de två som Swedbank erbjuder o spara till kontantinsats. Men samtidigt du e bostadspara till din dotter. Hur ska jag tänka? Bästa hälsningar, Polina

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Ser ut som att Jan svarat på din kommentar nu :)

Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-07-20 klockan 21:13 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.