Hur använda mig av CSN-lånet på bästa sätt?
Sök:

Hur använda mig av CSN-lånet på bästa sätt?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Nicklas

ställde för sedan frågan: Hur använda mig av CSN-lånet på bästa sätt?

Hej

 

Jag arbetar 90% och ska samtidigt studera 100%. Jag ska ansöka om CSN-bidrag men funderar även på CSN-lånet. Såg att jag kan få ca 2000kr i bidrag och 5000kr i lån.

Lånet behöver jag egentligen inte men funderar på om det kan vara en smart idé att ta det lånet och sätta in det i indexfonder. Låter detta smart? För räntan på CSN-lånet är ju jättelågt.

Vad tycker du?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag har skrivit lite om det här:

Lycka till med ditt beslut!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-09 klockan 10:10 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.