Hur är din vattenledning uppbyggd?
Sök:

Hur är din vattenledning uppbyggd?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Hanna

ställde för sedan frågan: Hur är din vattenledning uppbyggd?

Hej,

Frågan riktar sig främst till Jan men andra i samma situation får gärna svara också.

Du skriver att ni nästan har ett fullvuxet träd och då undrar jag hur processen och uppbyggnaden av det sett ut? Investeringmässigt vet alla som följer/gillar bloggen hur du tänker, jag undrar främst ur ett företagarperspektiv. Vad har du får passiva/aktiva inkomster från det? Vilka svårigheter problem har du stött på under resan? Hur skapar/har du skapat värde för andra (utöver den fantastiska bloggen :) )

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-19 klockan 11:09 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.