Hur balanserar man om Globala Barnportföljen?
Sök:

Hur balanserar man om Globala Barnportföljen?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Emelie

ställde för sedan frågan: Hur balanserar man om Globala Barnportföljen?

Hej!

Jag har månadssparat enligt det ”enklare” sättet av globala barnportföljen, dvs. 3 fonder och 1 räntefond. Detta pga. att man inte kan månadsspara det belopp jag önskar i alla fonder som är med i portföljen.

Nu har jag ett större belopp och önskar balansera om portföljen i alla de fonder och räntefonder som ingår i ”orginalportföljen”

Hur gör jag praktiskt? Antar att jag inte ska sälja allt och köpa nytt utan att jag ska räkna på hur stor del som hamnar i respektive fond?

Ni får gärna hjälpa mig lite här :)

Mvh,
Emelie

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Toppen, det kommer en ny version av den artikeln om ca 14 dagar. 👍

    1+
    Gravatar ikon för användaren
    Jan Bolmeson

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-03 klockan 22:39 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.