Hur blir pengamasken störst?
Sök:

Hur blir pengamasken störst?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anonym

ställde för sedan frågan: Hur blir pengamasken störst?

Hej! Jag håller på och bygger min egna pengamaskin. Bor i England. Sparar 10k i månaden(6kr i England i aktier och fonder, 4kr i aktier och indexfonder hos Avanza).

Gör det någon skillnad på min pengamaskin att mitt innehav är uppdelat i två länder på olika ISKn? Hur funkar ränta på ränta? Den blir störst om allt är samlat på ett konto eller är det inte sant?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

skrev fel i rubriken, pengamasken = PENGAMASKIN

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Ett är ett och 0.5 plus 0.5 blir också ett. Det är totalbeloppet som räknas. Du kan ha ur många ISK du vill!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-06-09 klockan 10:02 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.