Hur får ens partner tillgång till min fondportfölj?
Sök:

Hur får ens partner tillgång till min fondportfölj?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Ludvig

ställde för sedan frågan: Hur får ens partner tillgång till min fondportfölj?

Hej

 

Jag har precis öppnat ett konto på Avanza och tänkte börja flytta över min och min frus gemensamma sparpengar så att jag kan placera dem. MEN, innan jag börjar vill jag att hon ska ha full tillgång och åtkomst till pengarna, dels för insynen men också för att kunna komma åt pengarna om något skulle hända oss.

Vilket typ av konto är bäst då? Är det en fullmakt som ska till eller ett gemensamt konto som är bäst?

Tack för en mycket bra podd för övrigt!

mvh/Ludvig

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Fråga Avanza.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-09-20 klockan 22:05 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.