Hur får jag ett lån akut
Sök:

Hur får jag ett lån akut

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Maria

Den här artikeln publicerades 2017-06-21 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Hur får jag ett lån akut

Hej mitt namn är Maria jag bor me minna. Två döttrar den Enna har ett förtidigt fött barn den andra väntar barn jag har mått fysiskt och psykiskt dåligt en tid har då hamnat i ekonomisk knippa då jag haft soc bidrag och trott att dom bet mina hyror men det visade sig att dom inte gjort så nu är det till 27/6 jag har på mig annars åker vi ut hur kan man få hjälp? Ska börja jobba inom kort då har jag ekonomi igen

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Kolla gärna även följande artikel:

Sedan kan det också vara en idé att kontakta kommunens budget- och skuldrådgivare som brukar vara duktiga.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej!

En bra idé är att ta ett större lån för att avbetala skulderna, beroende på om du kan hitta nåt med bättre ränta, och slippa undan en massa avgifter. Jag hittade ett bra lån på https://www.coolfinans.com.se/.

Hoppas det går bra!

Hälsningar

Maria

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jan Bolmeson

Var så snäll och rensa bort dessa oseriösa svaren. Det är ju uppenbart Bluff och Båg.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Sorry, jag har gjort det nu. Tack för att du påpekar!

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Jan Bolmeson

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-06-21 klockan 10:15 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.