Hur får jag reda på inköpsdatum och inköpspris på de instrument som ni bygger i Rika Tillsammans portöljen
Sök:

Hur får jag reda på inköpsdatum och inköpspris på de instrument som ni bygger i Rika Tillsammans portöljen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Nina

ställde för sedan frågan: Hur får jag reda på inköpsdatum och inköpspris på de instrument som ni bygger i Rika Tillsammans portöljen

Hej,

tack för er fina blogg, nu är även jag en av de som följer er.

Själv har jag en mångårig erfarenhet och kunskaper om sparande och är intresserad  att följa den portfölj som ni kalla Rika Tillsammans portföljen. Har skapat konto på Shareville och undrar om på vad sätt får jag reda på inköpsdatum och inköpspris på de aktier, fonder och andra finansiella instrument som ni bygger er portfölj av,

tack på förhand

mvh

Nina

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Tack och välkommen! Du behöver inte inköpsdatum eller priser eftersom vi sparar i fonder. Så det är bara att i princip hoppa på när som helst. Mer info om de olika portföljerna hittar du här:

Men jag rekommenderar faktiskt att börja med den här artikeln:

Tack än en gång!
Jan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-11-06 klockan 10:05 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.