Hur följer man marknaden?
Sök:

Hur följer man marknaden?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Yasmin

ställde för sedan frågan: Hur följer man marknaden?

Hej, en säkert jättebasic fråga men hur/vart följer man, eller vet man hur börsen ”ser ut just nu” jag läser att nu har marknaden gått ned si och så procent men vart, eller hur vet man det? Om jag tex vill sätta in extra pengar på lysa, då vill jag veta vilken dag som kaaaanske skulle vara lite billigare än den andra..

Mvh

 

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Sök den börs du vill se på Google. Det finns hundratals börser

Kommentera

svarade på frågan för sedan

eller via din bank. Kolla under marknaden idag/börsen idag eller liknande

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-24 klockan 17:21 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.