Hur för ni över pengar till Revolut?
Sök:

Hur för ni över pengar till Revolut?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fredrik Andersson

ställde för sedan frågan: Hur för ni över pengar till Revolut?

Hej

Testar just nu Revolut, syftet är att bli av med fysiska kort i plånboken samt bli av med avgifter för fysiska kort i andra banker.

Men jag har svårt att föra över kapital från min bank skandiabanken. Där kan jag bara föra över i andra valutor än SEK.

För jag över euro så måste jag sedan växla på Revolut, men kursen kan ju ha gått upp eller ned. Varpå man riskerar att förlora lite.

Jag kan föra över SEK från mitt fysiska kort i Skandiabanken men det har ju en avgift för kortet, som jag vill bli av med.

Har ni något smart sätt?

Mvh

Fredrik

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hejsan Fredrik,

Sitter i samma båt som dig. Har du blivit något visare sedan du ställde frågan?

MVH

Erik

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-17 klockan 12:07 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.