Hur fungerar avanza sparkonto+?
Sök:

Hur fungerar avanza sparkonto+?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Erik

ställde för sedan frågan: Hur fungerar avanza sparkonto+?

Tänkte skapa ett sparkonto+ hos avanza med 0.65% ränta för buffert, men såg då att det inte är avanza själv som handhåller pengarna utan är kopplat till en annan bank, bla resurs bank. Är det säkert som vanligt att spara via avanza?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Ifall kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin så är det lika säkert. Jag har för mig att alla Avanzas Sparkonto+ gör det, men du får dubbelkolla själv.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-11-07 klockan 15:44 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.