Hur fungerar bonusystemet på Preem, Shell-korten?
Sök:

Hur fungerar bonusystemet på Preem, Shell-korten?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Marcus

Den här artikeln publicerades 2017-05-16 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Hur fungerar bonusystemet på Preem, Shell-korten?

Det står i informationen om korten att bonus som överstiger 50kr skickas ut som en bonuscheck och kan lösas in på Preem/Shell stationer alternativt kan man ringa Ikano och få dom insatta på kontot. Det jag då funderar på är dels om man blir utan bonus om man inte kommer upp i 50 kr? Eller väntar dom bara tills det att 50kr har uppnåts och skickar sen ut bonusen?

Men sen undrar jag också, om man får en bonuscheck hemskickad och man väljer att inte lösa in den/ringa om den, finns bonusen då kvar på kontot fram tills att man uppnått 500kr när den då automatiskt sätts in på kontot, eller har bonusen ett bäst-före-datum? Går jag miste om min bonus om jag inte besöker en Preem-station eller ringer Ikano en gång i månaden?

För det känns som att den enklaste vägen att gå vore att låta bonusen byggas upp till 500kr under några månader så att överföringen sköts automatiskt. Hoppas ni förstår vad jag menar :)

/Marcus

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Marcus!

För att få allt på det klara så tror jag det är bäst att du ringer Preems kundtjänst direkt,

tel: 0476 – 58 71 40

mvh

 

Daniel

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-05-16 klockan 19:38 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.