Hur håller man koll på sina fonder
Sök:

Hur håller man koll på sina fonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Frågvis

ställde för sedan frågan: Hur håller man koll på sina fonder

Jag undrar hur man kan hålla lite koll på sina fonder, dvs hur de utvecklas över tid. Har ni några bra sätt?

 

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det kan vara kul att jämföra hur det går för de fonder man har i portföljen. Jag jämför min fonder med några populära fonder. Jag kollar helt enkelt hur avkastningen varit i år, 1 år och 3 år. Jag kollar på Avanza, LYSAs hemsida och Shareville där uppgifterna om avkastning lätt kan läsas av. Jag uppdaterar mina jämförelser lite då och då för att se att mina fonder inte dippar.

Uppdaterad 7 mars 2020

Avkastning i %

i år
1 år
3 år
Kvot 1/2

1. Mina fonder
-2,6
21,9
78,8
2,5
Avanza

2. LF global index
-5,3
9
31,5

Avanza

3. Lysa 100 %
-6,6
7,3

LYSA hemsida

4. Barnportföljen
-4
10,3
29,1

Shareville

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Morningsstar är bra för att följa upp fonder.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-07 klockan 12:21 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.