Hur hitta blandfonder som viktar om snabbt och mycket?
Sök:

Hur hitta blandfonder som viktar om snabbt och mycket?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Stefan

ställde för sedan frågan: Hur hitta blandfonder som viktar om snabbt och mycket?

Många blandfonder som t.ex. AMF Mixfond rör sig inom ganska snäva gränser mellan aktier och räntepapper. Men hur hitta en blandfond som verkligen vågar vikta om påtagligt?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det är en hedgefond du letar efter då

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej Patrik,
  Nej jag letar efter en ”vanlig ” blandfond men som tar ”tar ut svängarna”
  Stefan

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Stefan B

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Stefan!

Som Patrik säger så är du nog ute efter en Hedgefond, men kolla noga över hur fonden får placera innan du investerar i en sådan då det skiljer väldigt mycket mellan dessa.

Hoppas du hittar en intressant fond!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-11-06 klockan 15:17 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂