Hur köper jag en fond/fonder?
Sök:

Hur köper jag en fond/fonder?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Andreas

ställde för sedan frågan: Hur köper jag en fond/fonder?

Hej!

Är helt ny på detta men bättre sent än aldrig. Nu har jag startat ett konto hos Nordnet och skulle vilja investera i tex rika tillsammans portföljen eller globala barnportföljen, men hur gör jag då? Kan inte hitta någon bra info om hur man faktiskt kommer igång :)

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Öppna ett ISK-konto inne på Nordnet. Föröver pengar från din vanliga bank. Sök upp fonden du är intresserad av och klicka på ”Köp”.

Här finns en guide för hur du kommer igång med månadssparande: https://www.nordnet.se/tjanster/placeringar/manadssparande.html

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-01-21 klockan 20:47 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.