Hur kopiera RikaTillsammans-portfölj på Shareville?
Sök:

Hur kopiera RikaTillsammans-portfölj på Shareville?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jacquie

Den här artikeln publicerades 2017-06-21 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Hur kopiera RikaTillsammans-portfölj på Shareville?

Hej!
Jag skulle vilja kopiera RikaTillsammans-portföljen på Shareville, men tyvärr fattar jag inte riktigt den procentuella fördelningen. Den störta tårtbiten är ju ”Restrerande 47,8%” och så finns ”Saldo 3,6%”. Så hur gör jag för att skapa en likadan portfölj som du?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det enklaste är att titta på den senaste ombalanseringen som du hittar under ”Mina portföljer”. Insåg precis att den senaste artikeln är ca ett år gammal. Jag ska försöka få ihop en artikel inom kort på ämnet. Om du prenumererar på mitt nyhetsbrev så lär det vara ett nyhetsbrev som handlar om det.

Sorry att jag inte kan ge ett bättre svar just nu.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.



Den här artikeln publicerades 2017-06-21 klockan 00:48 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.