Hur mycket?
Sök:

Hur mycket?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Mimmi

ställde för sedan frågan: Hur mycket?

Hur mycket ska jag sätta in på mitt ISK konto på hemsidan Lysa? Och hur ofta sätter man in? Är det bara att låta kontot vara nu?

Och vad fasen är skillnaden mellan mitt ISK konto och månadssparet som man också kan göra på hemsidan lysa?

Väldigt tacksam för svar.

Mvh

Mimmi

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Mimmi!

Hur mycket du ska sätta in är bara du själv som kan säga då det är din ekonomi vi pratar om.
Att månadsspara brukar vara en bra riskspridning i insättningar och passar bra då dom flesta personerna i Sverige har månadslön.

Skillnaden är att på ditt ISK konto hos en annan bank så väljer du själv fonder och måste själv ombalansera mellan räntor och aktier, detta sköts automatiskt hos Lysa.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-16 klockan 11:48 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.