Hur ofta omfördela
Sök:

Hur ofta omfördela

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Krister Schwartz

ställde för sedan frågan: Hur ofta omfördela

Hej Jan!

Ursäkta en dum fråga men när jag nu börjar månadsspara och följer din Rika Tillsammans portfölj ska jag då bevaka den på Shareville så att jag följer när du gör ändringar?

Vilket, jag antar, görs ibland under året.

Ytterst tacksam!

Krister

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Krister!

Det är väl lämpligt att följa den om du vill, annars så lägger Jan ut förändringar här på bloggen varje år, oftare än så behöver du inte kolla över dina fonder!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-06 klockan 05:39 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.