Hur ser du på sparandet i bitcoin kontra aktier?
Sök:

Hur ser du på sparandet i bitcoin kontra aktier?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Mikael Wass

Den här artikeln publicerades 2017-06-16 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Hur ser du på sparandet i bitcoin kontra aktier?

Hej!

Jag undrar vad du och Charlie tror om Bitcoin, är den här för att bli en världsvaluta? Hur resonerar ni Bitcoin eller Aktier? Kan börsen fortsätta upp i den tackt den gjort i flera år?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag gillar att använda Coinbase (du kan köpa Bitcoin, Litecoin och Ethereum). Det fungerar bra och du kan också köpa med kreditkort. Om du är intresserad kan du få gratis en bonus på 10 $  här.

https://www.coinbase.com/join/5971fba831abfb00c6e5cb25

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Vill man ta risk så varför inte lägga en liten slant o månaden? Använder sj Kraken.com. Diversifiering ser jag det som. Men mycket hög risk, det ska man veta.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  S
 2. Vit pil

  Har läst på i flera recensioner att Coinbase inte är anonymt. Även om webbplatsen anses vara en av de säkraste platserna att handla bitcoin verkar det finns några nackdelar.

  Denna sidan listar ”Användare är inte helt anonyma”, ”Integriteten kan försämras av regulatoriska åtaganden”, ”Rimligt men inte lägst avgifter”: https://cryptorunner.com/sv/recensioner/coinbase/

  Jag rekommenderar att läsa recensioner och jämföra platser innan man köper bitcoin. Kraken och Bitfinex är andra bra platser. Fördelen med Coinbase verkar vara att man kan betala med kort.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  John

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-06-16 klockan 13:32 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.