Hur skall jag placera 1 miljon?
Sök:

Hur skall jag placera 1 miljon?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Erik

ställde för sedan frågan: Hur skall jag placera 1 miljon?

Hej,Hur skall jag placera 1 miljon SEK för att få en ok pension och kunna dra mig tillbaks utan att vara rädd för framtiden? Jag fyller 50 i år så jag vet det är sent…

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Erik,
Du kanske finner lite tips här https://rikatillsammans.se/fragor-och-svar-v18/

Annars kanske jag skulle se lite på:
https://rikatillsammans.se/kom-igang-med-sparande/ och att göra det enkelt genom att ha det på Lysa.
Där kan du som i artikeln skriver ha dina ”hinkar” .

Hoppas detta hjälpte något.
Mvh William

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Erik!

Utöver Williams svar ovan så tycker jag att du kan kolla in ”Fyra Hinkar Strategin” för att se över din ekonomiska situation innan du börjar investera.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-15 klockan 15:15 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.