Hur skall vi investera våra pengar i fondroboten Lysa på bästa sätt?
Sök:

Hur skall vi investera våra pengar i fondroboten Lysa på bästa sätt?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av DC

ställde för sedan frågan: Hur skall vi investera våra pengar i fondroboten Lysa på bästa sätt?

Hej,

Jag och min fru har nu ca 150 000 som vi vill investera i fondroboten Lysa på bästa sätt.

Det skall splittras spar till våra 2 döttrar samt till ett pensionsspar till mig och min fru.

Vi tar gladligen emot lite förslag på hur man kan lägga upp detta på ett bra sätt.

Tack

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Öppna konto. Välj summa du vill spara. Välj risknivå. Låt stå 10-20 år. Sälj. Bli löjligt rik.

Repetera x4. Ett konto för varje familjemedlem.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Så kan man också göra. Men när man sparar till barnen är det viktigt att det blir rättvist mellan dem. Om man googlar med sökorden ”spara rättvist barnen” (utan citationstecken) kan man hitta många bra tips.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Tale

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-08 klockan 15:23 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂