Hur slippa kreditkortsavgift?
Sök:

Hur slippa kreditkortsavgift?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Tymo

Den här artikeln publicerades 2017-11-25 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Hur slippa kreditkortsavgift?

Du skrev att du skulle försöka slippa årskostnaden för ditt MedMera-kort.

Pga en utlandsresa skaffade jag ett sådant, men tänker avsluta det inför årsavgiften på 350.

Hur tänker du argumentera?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Bra argument att förbereda kan vara att se vad konkurrenterna tar för avgifter. Är de billigare? Säg det så får de kontra! Om du är en god, trogen kund påpeka det. Om du är beredd att byta till annat alternativ om de inte tar bort avgiften, säg det så de får incitament att göra något för att få behålla dig.

Lycka till! Det var ett tag sedan fråga ställdes så hoppas det gick bar.

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-11-25 klockan 01:31 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.