Hur startar jag en Rikatillsammans portfölj?
Sök:

Hur startar jag en Rikatillsammans portfölj?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Johan

Den här artikeln publicerades 2017-09-26 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Hur startar jag en Rikatillsammans portfölj?

Hej,

Säg att jag har 1 mkr och vill starta upp en exakt kopia av Rikatillsammans portföljen samt månadsspara 15 tkr/mån som ska ske automatiskt, hur skall jag gå tillväga?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Hur man kommer igång med RikaTillsammans-portföljen har Jan skrivit här:

Kom igång med RikaTillsammans-portföljen

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-09-26 klockan 13:51 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.