Hur stor var börsens avkastning i Oslo från 1 januari 2008 till 30 juni 2017, i procent?
Sök:

Hur stor var börsens avkastning i Oslo från 1 januari 2008 till 30 juni 2017, i procent?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Marianne Palm

ställde för sedan frågan: Hur stor var börsens avkastning i Oslo från 1 januari 2008 till 30 juni 2017, i procent?

Hej Jan & Caroline Bolmeson & Rika Tillsammans.

Tidigare i höstas såg jag en tabell över Oslo börsens uppgång och nergång som visade hur mycket den hade gått upp/eller ner, för varje år fram till första juli 2017. Den procentuella uppgången var som följer: 2009->+70,4 %; 2010->+18 %; 2011-> – 11,7%; 2012-> + 14,7%; 2013 -> + 20,7%; 2014 -> + 4%; 2015 -> +2,9 %; 2016 -> +4,86 %; 2017 -> + 5% under det första halvåret.

Om det även är någon som kan uppge den procentuella uppgången fram till oktober i år, skulle det vara perfekt.

Är det någon som kan svara och visa var man kan hitta denna tabell, skulle jag vara mycket tacksam.

Med Vänliga Hälsningar från en anonym frågeställare, som uppskattar mycket denna hemsida som präglas av full stringens, kunskap och mycket smarta folk.

 

 

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Här kan du ladda ner data från och med 1997. 👍😂

Klicka i ”since launch” så får du datan.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-11-19 klockan 06:11 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.