Hur stort huslån har Jan & Caroline
Sök:

Hur stort huslån har Jan & Caroline

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Niklas Krantz

ställde för sedan frågan: Hur stort huslån har Jan & Caroline

Hej,

Jag och min sambo har precis köpt ett radhus för 2.2 miljoner och 85% belåning. Jag är lite nyfiken på hur stort huslån Jan & Caroline har? Hur mycket amorterar ni per månad?

Det finns 1 svar till denna fråga

Best Answer

svarade på frågan för sedan

Hej Niklas,

Vi köpte ett hus centralt i Malmö, så vi ligger på ca 70 %, amorterar i takt med amorteringskravet just nu (ingen mening att överamortera om man investerar pengarna klokt), beloppsmässigt ett par miljoner mer än er. :-)

Jan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-01-10 klockan 09:28 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.