Hur tänker du om barn-sparande?
Sök:

Hur tänker du om barn-sparande?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Johanna

ställde för sedan frågan: Hur tänker du om barn-sparande?

Hej,

finns många turer om hur och om man ska spara till sina barn.

http://slutaarbetavid61.bloggo.nu/Spara-till-barnen/

Ovan är hur jag tänker, vad tycker du om detta?

Med vänlig hälsning J

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Att det är lite för mycket pengar. :-) I boken Gör ditt barn rikt (artikel här på bloggen) jag och Charlie Söderberg skrev så konstaterade vi att 250 000 är mer än lagom. Att ge dem för mycket pengar är att göra dem en björntjänst.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Ja jag läste igenom det du skrivit :-)
  Några tankar om fonderna? Trots att de ligger över 0,4%? Att vänta tills de är runt 25 år och ev portionera ut en del under åren?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Johanna

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-07-03 klockan 13:17 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.