Hus köp i utlandet
Sök:

Hus köp i utlandet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Alex

ställde för sedan frågan: Hus köp i utlandet

Köpte hus i Ungern .Slutsumman betalas snart. Den är på 1700 00 svenska kronor.

Hur kan man skicka pengarna till köparen för att inte förlora på växlingskursen ,eller få det bästa möjliga växlingskursen ?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Vanlig banköverföring skulle jag spontant säga. Kolla vilka avgifter din bank respektive andra banker tar ut i växlingsavgift. Det var i alla fall det enda alternativet jag såg när jag gjorde liknande affär.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-14 klockan 10:02 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.