IKC Avkastningsfond i Nybörjarportföljen
Sök:

IKC Avkastningsfond i Nybörjarportföljen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Benny

ställde för sedan frågan: IKC Avkastningsfond i Nybörjarportföljen

Hej Alla

Jag har börjat titta på att starta ett månadssparande i Nybörjarportföljen och blev lite fundersam av ett specifikt val. Detta är varför IKC Avkastningsfond är med.

Är det värt 0,4% mer i avgift att ha medellånga aktiva räntor än att bara ha medellånga räntor?

Varför är medelånga räntor så pass mycket större andel än korta och långa räntor?

Läste avsnitt 89 men hittade inget bra svar. Säg till om jag missat något :)

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-29 klockan 21:10 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.