Indexfond, fondrobot och bloggtips i UK
Sök:

Indexfond, fondrobot och bloggtips i UK

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Linpa

ställde för sedan frågan: Indexfond, fondrobot och bloggtips i UK

Hallå alla underbara rikatillsammanskompisar!

Först och främst, tack till Caroline och Jan för allt ni gör. Och nu till frågan;

Vad är motsvarigheten till en indexfond på den brittiska eller amerikanska finansmarknaden? Vad heter fond på engelska?

Råkar någon dessutom ha tips på likasinnad sida som diskuterar den brittiska eller amerikanska marknaden? Eller allmänt bra engelsk finansblogg?

Last but not least, har någon koll på en bra brittisk motsvarighet till lysa eller annan fondrobot?

Aldrig kommer jag överge rikatillsammans.se men ibland vore det bra med lite tips här i landet där jag bor 😀👍

Alla tips mottages tacksamt 🙏 tack på förhand

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-02 klockan 23:26 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂