Indexfond - fortfarande bra?
Sök:

Indexfond – fortfarande bra?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Karin Turesson

ställde för sedan frågan: Indexfond – fortfarande bra?

Hej, jag läser din blogg ibland och har tagt sikte på rådet med indexfonder, dock undrar jag om fonden Spiltan Aktiefond Investmentbolag, är det fortfarande ett bra tips, den har gått -4,33% på 3 månader och -10% sen jag köpte, har jag bara kommit in i en negativ fas ( vet att man ska tänka långsiktigt) eller finns det nåt bättre alternativ? Mvh Karin T

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Karin.

Indexfonder är alltid bra. Nu är det ännu bättre läge att köpa mer Spiltan Aktiefond investement. Ladda månadsvis och va långsiktig.Det är så man måste göra om man vill bli vinnare på långsikt. Lycka till och kör på som vanligt i samma fonder och portfölj.

Mvh

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Hej Jacke tack för ditt svar!

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Karin

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Ja, tänk långsiktigt. Värdeminskningen du upplever just nu är inget problem på längre sikt. Börsen som helhet är lite skakig för tillfället.

/Kim (enkel-ekonomi.blog)

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-03-23 klockan 06:15 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.