Indexfonder i Danmark
Sök:

Indexfonder i Danmark

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fredrik Guldbæk-Svensson

ställde för sedan frågan: Indexfonder i Danmark

Hej RikaTillsammans och alla föjare

Jag står i den situationen att jag bor och arbetar i Danmark. Därför har jag startat mitt sparande hos Nordnet i Danmark. Jag hör hur ni här på RikaTillsammns köper indexfonder till väldigt låga avgifter (< 0.5%), men dom billigaste fonderna jag kan hitta hos Nordnet.dk har en avgift på 0.5%. Är det jag som inte kan hitta dem eller är det bara dyrare i Danmark? Är det någon som vet mer om det?

Mvh. Fredrik

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag vet inte, men de i Finland verkar ha samma problem med Nordnets fondutbud. Alternativet är att du öppnar ett konto på Danske Bank, de har billiga indexfonder.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-03-02 klockan 12:31 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.