Indiska fonder.
Sök:

Indiska fonder.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Maja Johansson

ställde för sedan frågan: Indiska fonder.

Tjena, är en nybörjare inom aktiehandeln. Jag har intresserat mig i fonder som har sitt centrum i indiska företag, då jag tänker att indiska företag har god tillväxt eftersom indiens samhälle och även då företagen utvecklas. Jag skulle gärna villja höra era tankar och funderingar kring detta ämne? :)

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag har själv en Indien-fond som jag tror på. Tyvärr höga avgifter.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Indien fonder går dåligt

När kan man vänta bättre resultat

 

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Är det lite för sent att köpa Indien fond?  Jag köpte en Indien fond mer än 10 år sedan men sålde den 2018.  Jämför med andra fonder (te.x. europa/Asien/Norden).  Det tog ganska lång tid att få pengar tillbaka (cir. 2 veckor).

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-01-18 klockan 12:41 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.