Information om gamla aktiers nuvarande värde
Sök:

Information om gamla aktiers nuvarande värde

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Håkan

ställde för sedan frågan: Information om gamla aktiers nuvarande värde

Hej! Min far köpte år 1972 aktier till ett värde av 6000 kr i ett bolag. Därefter glömde han bort dessa aktier. Bolaget var rätt litet i början av 70-talet och har sedan dess ombildats och skapat olika dotterbolag med rätt stor omsättning. Vart vänder han sig för att ta reda på dessa aktiers nuvarande värde?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Var köpte han aktierna, var det hos sin vanliga bank på en depå eller liknande? Han kan börja med att göra av sig till dem han har sina aktier hos och där få information. Spännande att se hur det gått, verkligen buy and hold där!

Vänligen

Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-05-06 klockan 17:16 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.