Inga notifikationer på frågor och kommentarer
Sök:

Inga notifikationer på frågor och kommentarer

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av MartinP

ställde för sedan frågan: Inga notifikationer på frågor och kommentarer

Någon annan som inte får några notifikationer på sina frågor och kommentarer? Fungerade klockrent förut, men sedan började jag få meddelanden om svar bara ibland och nu får jag inga alls till mejlen. Får gå in och titta om ja fått ett svar numera.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tror aldrig det har fungerat för mig. Har massa tabs i webbläsaren öppna istället :)

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Fungerade förut för mig. Sedan sporadiskt, nu ingenting. Och svar kan ju komma en vecka senare.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  MartinP
 2. Vit pil

  Ibland så hamnar dessa i skräpposten har jag märkt, konstigt men.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-06-08 klockan 10:32 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂