Innehåll lekhinken
Sök:

Innehåll lekhinken

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Herr P

ställde för sedan frågan: Innehåll lekhinken

Kära sparare.

Jag har enligt 4 hinkar strategin strukturerat upp min ekonomi och ska nu börja med lekhinken, men vad ska denna innehålla för typ av fonder/aktier.

Jag söker inte enskilda fonder/aktier som råd men mer hur tänket är på ett djupare vis än enligt podden.

Är det nischade aktiva fonder som gäller eller enskilda aktier?

Exempelvis så har jag 5% TIN Ny Teknik i min passiva hink men det känns lite skumt att köra samma fond fast ett högre procentandel i lekhinken, eller vad säger ni?

Hade varit intressant att se hur folk tänker.

Tack på förhand!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Själv har jag inget behov av spekulera och få kickar, så jag har hoppat över lekhinken.

Nischade aktiva fonder skulle absolut passa i lekhinken. Vill du ha TIN Ny Teknik i lekhinken så kan du ha det. Det är helt upp till dig. :)

Jan beskriver lekhinkens syfte i sin artikel om hinkarna. https://rikatillsammans.se/fyra-hinkar-strategin/

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-05 klockan 23:41 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.