Innehav i fonder
Sök:

Innehav i fonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jörgen

ställde för sedan frågan: Innehav i fonder

Hej,

Oftast står endast de 10 största innehaven angivna för fonder. Till och med i månads och kvartalsrapporter brukar endast de 10 största anges. Finns det nånstans där man kan se hela innehavet?

/Jörgen

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Går till fondbolags hemsida och hittar redovisningspapper.  t.ex. 74 sidor Avanza halvårsredogärelse (alla fonder i 1 pdf), Länsförsäkring fondrapport 236 sidor (året 2018) osv.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Halvårsrapport/halvårsredogörelse ska ge ägaren senaste information om varje fonds innehav.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    MLT

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Fondtoppen brukar jag kolla ibland. Klicka på ”Fondinnehav”. Tyvärr endast PPM-fonder och fondinnehavet är inte uppdaterat på ett tag, men en hyfsat bra tjänst ändå.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Tack för svar :-)

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-27 klockan 14:57 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.