Insiderfonder
Sök:

Insiderfonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anders

ställde för sedan frågan: Insiderfonder

Hej! Tack för en väldigt bra sida, passar nybörjare som mig och säkert massa andra med som kanske varit med länge.
Jag har en fråga angående insiderfonder och vad ni tycker om dessa? Borde det inte vara klokt att ta rygg på insiders, dom borde ju veta vad dom gör…..eller?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej.

Inside Aktiv Global kostar 2.72% i årsavgift. Det säger allt. Du ska hålla dig borta ifrån sådana avgifter och söka dig en billig global indexfond  max 0.4 % i total avgift. Det är bästa svaret du kan få. Lycka till.

Mvh.jacke77

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-01-19 klockan 17:27 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂