Inte kvalificerad att handla GZUR
Sök:

Inte kvalificerad att handla GZUR

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Helena

ställde för sedan frågan: Inte kvalificerad att handla GZUR

Hej,

Hur blir jag kvalificerad att handla GZUR på Nordnet? Det går inte att lägga till den i min globala barnfond och söker jag på den så står det att jag inte är kvalificerad.

 

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Helena!

För att handla med olika typer av tillgångar så finns det ett krav sedan några år tillbaka att du behöver göra ett ”test” så att du förstår vad du handlar.
Vet inte hur du hittar detta på Nordnet men via Avanza så kommer testen upp om du försöker handla något som du inte har gjort testet för.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Vill minnas att det fungerade exakt likadant på Nordnet som det gör på Avanza enligt Robins beskrivning.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-27 klockan 09:25 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.