Internetmäklare som erbjuder fraktionella aktier?
Sök:

Internetmäklare som erbjuder fraktionella aktier?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av KP

ställde för sedan frågan: Internetmäklare som erbjuder fraktionella aktier?

Hej, jag undrar om det finns någon internetmäklare som svenskar har tillgång till som erbjuden fraktionella aktier. Behöver detta då jag endast får 500kr i månaden att investera med.

Alla svar är jag tacksam för.

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Vet att t.ex. Revolut stödjer detta.

Glöm inte att du också kan månadsspara i fonder, då spelar det ingen som helst roll hur mycket/lite du sätter in på kontot varje månad.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej!

Aktieinvest erbjuder också detta, men som Johan är inne på så passar fonder utmärkt till att månadsspara en fast summa varje månad, oavsett summa!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-07 klockan 17:04 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.