Investera en miljon
Sök:

Investera en miljon

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Philip

ställde för sedan frågan: Investera en miljon

Hej! Jag har nyligen ärvt min en miljon efter min mormor. Har ingen tidigare erfarenhet av investeringar. Är inte intresserad av att köpa fastighet. Hur skulle ni rekommendera mig att investera dessa pengar? En stor del av pengarna kommer jag inte behöva de närmaste åren. Tar tacksam emot tips på hur man kan börja investera. Skulle gärna vilja få viss årlig avkastning men vill inte lägga ner för mycket tid på att lära mig hela finansbranschen.

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Vill du ha en säker årlig avkastning ska du köpa utdelningsaktier. Sök på google så får du bra information om lämpliga aktier.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Avanza Global 100% eller Länsförsäkringar Global indexnära 100%.

Mvh.jack

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Philip!

Ta och läs på lite under dessa artiklar:

Återkom gärna sen om du har några frågor!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-15 klockan 17:22 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂