Investera i i Rikatillsammans portföljen
Sök:

Investera i i Rikatillsammans portföljen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Mattias

ställde för sedan frågan: Investera i i Rikatillsammans portföljen

Hej!

Jag vill investera 200 000 i Rikatillsammans portföljen men vill helst inte investera allt på en gång. Är det då lämpligt att dela upp investering i tre steg, dvs. ca 67 000kr per tillfälle (ca 3-4 månader mellan varje insättning) eller är det mer lämpligt att investera allt på en gång då rikatillsammans portföljen ändå har så låg volatilitet? Courtaget är ju också rätt dyrt på många av innehaven. Vad hade ni gjort?

Tack på förhand!

Mattias

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

”Vad hade ni gjort?”
Investerat allt på en gång. Eftersom hela idén med den portföljen är att den ska hantera alla ekonomiska klimat så bör det ju inte spela någon roll om du investerar allt på en gång.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej, ursäkta en dum fråga, men hur hör man rent faktiskt? Köper man andelar i ”rikatillsammans”-portföljen? Var?
  Med vänlig hälsning,
  Novisen

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Åsa Törnkvist

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-09-05 klockan 16:25 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂