Investera när man "vet" börskraschen kommer inom något år
Sök:

Investera när man ”vet” börskraschen kommer inom något år

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jonatan Lundstedt

ställde för sedan frågan: Investera när man ”vet” börskraschen kommer inom något år

Hej

 

Min fråga är hur man ska fördela den globala barnportföljen eftersom det är stor expansion mot den Globala Indexmarknaden. Är detta för riskfyllt, nu när det är skakigt? Ska man ha kvar fördelningen av sina fonder som andelarna visar i den globala barnportföljen ändå, fast man ”vet” det kommer bli skakigt på börsen längre fram? Eller ska man fördela om innehavet procentuellt?

 

Gott nytt Jonatan

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Jonatan!

Skakigt framöver kan det säkert bli, men man kan aldrig veta att det SKA bli en börskrasch nu i närtid, historiskt så bör det bli det men det går inte att veta.

Jag tycker att du ska läsa denna artikeln som Jan skrev för ett tag sedan angående precis detta ämnet, hur man kan agera för en eventuell nedgång:

Gult ljus på marknaden | Tre tips till att se över sparandet

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-01-01 klockan 22:08 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.