Investera och bo i utlandet
Sök:

Investera och bo i utlandet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Rasmus Orsen

ställde för sedan frågan: Investera och bo i utlandet

Hej,Jag har några frågor angående er verksamhet och mina förutsättningar att bli långivare hos er.Jag är svensk medborgare som idag bor på Malta. Här har jag ett maltesiskt företag. Jag undrar vilka möjligheter det finns för mig att investera hos er……som privatperson?…som företag?Berätta gärna även mer om vad ni gör!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Jag förstår inte helt frågan. Jan och Caroline som driver bloggen är inte bank eller ger ut lån, däremot så samarbetar de med Better Globe, kan det vara det som du tänker på?

Better Globe – spara etiskt, hållbart och långsiktigt i skog

Vad de gör kan du läsa här, ”Om mig”

Om mig, Jan Bolmeson, och min ekonomiblogg RikaTillsammans

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-11-19 klockan 12:47 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.