Investera pengar i lendify AB
Sök:

Investera pengar i lendify AB

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Mikael

ställde för sedan frågan: Investera pengar i lendify AB

Hejsan har en fråga. Att investera pengar i lendify AB är det någon som har gjort/prövat det? Är det värt att testa?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

 

Jag har investerat via Lendify. Jag tycker det är ett intressant och trevligt alternativ till börsen. Tydlig, bra och överskådlig sida där du ser vad som händer med pengarna. Har kört i snart 1 år och är än så länge nöjd.

Berättar gärna mer men nästan enklare att du ställer ett antal frågor du önskar svar på.

 

mvh

 

Marcus

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Om jag fattat rätt: Lendify tar lån som bankerna helst inte vill ha, typ lån med säkerhet över 60% av fastighetens värde på industrifastigheter och över 75% på hyreshus.
  Risknivån är alltså relativt hög. Helt OK, eftersom man får betalt för sin risk. Jag skulle dock inte satsa alla mina pengar i Lendify.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Nestor

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-01-03 klockan 09:27 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.