Sparar 6 000 kr/mån och 700 000 kr - vad säger ni?
Sök:

Sparar 6 000 kr/mån och 700 000 kr – vad säger ni?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Nils Andersson

Den här artikeln publicerades 2017-07-29 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Sparar 6 000 kr/mån och 700 000 kr – vad säger ni?

Jag sparar idag cirka 6000kr/mån samt har ett kapital på 700,000kr. Detta ligger fördelat på 200,000 kr i danske invest global index samt 200,000 i Norron aktiv förvaltning.

Det går 3,000kr till varje fond per månad. Resterande ligger i aktier. Lundin mining, africa oil, shamaran, samt C-rad. Jag har en långsiktig investeringshorisont. På återhörande!

Med vänlig hälsning,
Nisse

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det är en väldigt generell fråga. Det beror ju på vad ditt mål med sparandet är? Jag själv diversifierar ju i både fler tillgångsslag och fler typer av marknader.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-07-29 klockan 09:59 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.