Investering som Trine fast...
Sök:

Investering som Trine fast…

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Ronny

ställde för sedan frågan: Investering som Trine fast…

… Med fokus på att rädda djur eller bygga upp reservat/skydd för djur, känner ni till någon sådan?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tror inte detta finns eftersom jag har svårt att se något sett som pengarna skulle komma tillbaka på.

Trine och better globe kan ju betala tillbaka eftersom de tjänar in pengarna och mer därtill (i alla fall är det planen).

Djurreservat och liknande får man nog se som ren välgörenhet utan vinstmöjlighet.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-12-16 klockan 18:23 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.